031_SCHUMANNOVA RESONANCA


Starodavni indijski modreci so imenovali frekvenco 7.83 Hz – OM!
Slučajno je to bila hkrati frekvenca Matere Zemlje. Planeta.
To pomeni, da glas OM ponovi Materino frekvenco, in zato jo menihi uporabljajo pri meditaciji.

Mati Zemlja, planet, ima svojo naravno frekvenco kot vsak predmet. Ko operna pevka z glasom zadene pravo frekvenco, pri kateri se material zlomi, in ta je v tem primeru steklo, zato kozarec raznese. Material iz katerega je kozarec, zavibrira in se razleti.

Zemljina frekvenca je njen utrip srca. Danes jo poznamo kot “Schumannovo Resonanco.”
Schumannove resonance so globalne elektromagnetne resonance, spodbujene zaradi praznjenja električnega naboja v praznem prostoru med Zemljino površino in ionosfero.

Mnogo časa je frekvenca resonance vztrajala pri vrednosti 7.83 Hz, tako da smo jo lahko imeli, kljub rahlim spremembam, za konstantno.
Junija 2014 pa se je to spremenilo.

Znanstveniki so najprej zaznali nenadno spremembo Zemljine resonance, in sicer porast tam nekje okrog 8.5 Hz. Od tedaj se je frekvenca v posameznih dnevih občasno dvigovala do 16.5 Hz.
Leta 2014 so zaznali pojav dviga te frekvence od običajne 7.83 Hz pa vse do 15-25 Hz! Kar so imeli za anomalijo.

Toda, 1. januarja 2017, so prvič v zgodovini merjenja Schumannove resonance, izmerili frekvenco 36Hz – in še narašča!

Kako hitro bo naraščala? Kako bo to vplivalo na človeški organizem?
Ne gre zanikati vzporednega vpliva dvigovanja zemeljske frekvence na dvig zavesti človeštva - s tem pa napredovanja - kot zemeljskega organizma s postopnim naraščanjem prisotnosti Zavesti na planetu. Gotovo je to dvoje – frekvenca materije in dvigovanje zavesti pri živih bitjih - v neki povezavi in medsebojni soodvisnosti. Lahko bi celo trdili, da naraščanje Zavesti pri človeku vpliva na zavest planeta!

Ali pa narobe: da srčni utrip planeta usodno vpliva na naraščanje zavesti pri človeku in posledično v celotnem človeštvu.
V telesu smo vsi Zemljini (Materini).

Telo je »konzularno predstavništvo planeta Zemlje v (pri) nas! Planet se z nami pogovarja prek našega telesa in komunicira z nami - če mu dovolimo!
Skupaj z nami formira našo Zavest. Jaz jo imenujem Telo.

Telo pa ni le Zavest, temveč je predvsem koncept razumevanja delovanja Stvarstva in človeka kot sestavnega in NELOČLJIVEGA dela Stvarstva.
Seveda, kakšne diplomatske odnose in koliko vsak od nas vzdržuje s svojim »konzularnim« predstavništvom, je pa spet druga stvar. To je osebna odločitev posameznika, in to vsakega od nas.

Skupinsko gledano, kot človeštvo, gre za preusmeritev naših možganov, ki jih sicer preparirajo Cerkev, šola, ideologija, druge religije, država, starši z vzgojo itd. itd. - v drug center učenja.

Delno nas pri tem zagotovo motijo tudi navade, različne po kulturah.
Večina našega življenja poteka prek predsodkov.
Predsodek pomeni živeti po tujih izkušnjah. Zanašati se na tujo izkušnjo, brez udeležbe svoje lastne, je zdaj praktično pravilo v vsaki družbi. Prav to je, v dobrem ali slabem, gradilo vse civilizacije in zgradilo tudi to civilizacijo, v kateri živimo.

Zato nas civilizacija sama ohranja v območju svojega znanja, vendar s tem tudi lastnih omejitev in tudi ne-znanja.

Koliko spreminjanje Zemljine frekvence lahko vpliva na nas in naš način razmišljanja?
Zelo! In bistveno.

Vpliva na telo, vpliva na čakre.
Ko frekvenca Zemljinega utripa srca zadene ob frekvence naših čaker, se sprožijo čakre na način, kot še nikoli poprej v človeški zgodovini.
Morda nikoli v življenju nekdo ni uporabil svoje srčne čakre. No, kmalu jo bo moral.
Če se bo temu uprl, ga bo planet prisilil, da jo bo začel uporabljati.
Telo, kot Zavest, je skupno! Telo (pisano z malo) je pa Mamina last. Da nam ga ob rojstvu, zato, da bi Njo razumeli, da bi imeli orodje za sporazumevanje z Njo. I to orodje je telo. Vsak ga ima!

Meni to govori, da je Materija polna nikoli postavljenih, in seveda zato nedogovorjenih, vprašanj. In zdaj ji je tega dovolj!
Pravi: ne morem več, polna sem. Zahtevam, da Zavest vesolja sprejme svoj del Odgovornosti....

Seveda je takšna samo moja razlaga! Toda hkrati, ko to rečem, si mislim: to je razlaga mojega telesa.
In Moje telo je v stiku z Zavestjo telesa, jaz pa k tej Zavesti molim , se ji zahvaljujem, da skrbi za nas kot človeštvo, da smo ji dobrodošli. In jo spoštujem. Zame je Bog, pravzaprav sem mu dal ime - Moj Bog.

Moj Bog ima rad ljudi. VSE ljudi! In kar je najvažnejše, je ODGOVOREN Bog! Za razliko od bogov, ki so vse drugo prej, kot pa odgovorni. Ker ne  želijo biti odgovorni! Zato so si omislili Krivdo in jo natikajo vsem drugim, le sebi ne. Pa čeprav vedno le oni vladajo, nihče drug. Za to že sami poskrbijo.
Tega Odgovornost ne počne. Odgovornost je odgovorna, in tako se tudi obnaša: odgovorno!

Človeško uho je pri mlajšem človeku sposobno zaznati frekvenco od 20 – 20.000 Hz. To je v njegovem slišnem polju.

Bomo pri 30 Hz »slišali« planet? Morda samo nekateri? Kako in v kakšni obliki jo bomo pa slišali? Se bo pojavljala kot »zvonjenje« v ušesih (medicinsko – tinitus) Bomo rekli, da je samo bolezen in da jo je potrebno zdraviti ali pa bomo iznašli še kup novih teorij, da nam ne bo potrebno prisluhniti Materiji (Materi)?

Mama tega ne bo več dovolila!

Zdaj bo govorilo Telo, odločalo bo TELO.
Možgani, ki so zdaj polni naučenih predsodkov, se bodo morali začeti učiti pri Izvoru. Če ne bodo hoteli, ali mogli, ali celo zmogli, jih planet ne bo več sprejemal za svoje.
Možgani bodo v resnici v službi višje Zavesti, ki je Telo! To je namreč njihova prava vloga.
To pomeni, da planet in telo, ki prenašata takšnega parazita, ki biva izključno v glavah, menita, da ta Parazit ne spada več sem na planet skupaj z nami!

Ta planet je naš skupni Dom in ima pravico do tega, da vzpostavi SVOJ hišni red. Dovolj izkušenj ima, registriral je vse dogajanje v človeški zgodovini, videl vse reakcije živih organizmov, ve kaj kdo zmore in hoče.

Sam si predstavljam nov svet v katerem bodo ljudje za katere vemo, da znajo biti povsem neobčutljivi in brez vsakega sočutja, maščevalni in strogo ozko usmerjeni v neko svojo religijo, ideologijo, svetovno nazorsko prepričanje, ti ljudje bodo, ne po svoji volji, reagirali na zvišano frekvenco bitja Materinega srca, ker bo nanjo reagiralo njihovo telo.

Preprosto povedano, srečevali bomo ljudi, kako sedijo zunaj na pločnika, na robniku, in hlipajo kot mali otroci. In to bo najbolje v njihovem življenju, kar se jim sploh lahko zgodi!
To, da se ljudje prepustijo svojim čustvom na način, da uglasijo svojo frekvenco z Materino in pustijo, naj Planet prevzame svojo vlogo njihove zavesti s svojo Zavestjo, ki postane naša skupna.

Ta Planet je naš Dom.
Vedno si je to želel in to bo zdaj dosegel. Obljubim!
Tisto, kar je v glavi kot naučena slika naše civilizacije... ne pomeni nič. Pravzaprav pomeni manj kot nič.

Tisti, ki se mu je to že zgodilo, ve kako to gre. Jaz takšnih sicer ne poznam, pravzaprav še nisem slišal zanje, to pa ne pomeni, da jih ni ali da jih ne bo. Poznam sebe, in ker se dobro poznam, poznam ta svet, poznam Telo, poznam človeško zavest in zavest človeštva. Poznam... poznam marsikaj.

Sem ne prihajamo rešit samo samega sebe! Prihajamo reševat nekaj velikega, mogočnega, večnega! Ne da bi pri tem prezrli utrip srca vsakega posameznega človeka, ker je na koncu Materino Srce seštevek vseh naših utripov.
Ki utripajo z istim utripom srca svoje Matere.

Še nekaj: Poskusimo razumeti Islam kot izraz Zemljine čakre preživetja! To predstavljajo večinoma arabski narodi. Arabci so Zemljin kundalini - Zemljina čakra preživetja!
Ta čakra reagira na grožnjo. Ne pričakujte, da bo kundalini razmišljal. Končno pa - zakaj bi pa ta čakra razmišljala?! To vendar ni njena naloga!
Če se "glavi" ne zdi vredno razmišljati v dobro celotnega organizma - zakaj bi potem čakra preživetja morala razmišljati namesto glave?! Ta čakra je program in kot program reagira na impulz. Ker ne more drugače.
Kundalini je kača, ki useka brez razmišljanja, ko je Življenje ogroženo. Govorim o Življenju kot pojavu v Vesolju, o čudežu, ki ga vsi poznamo in smo ga vsi deležni.
Jaz bi se tu krepko zamislil.

Niso Arabci ogroženi, ogrožen je Planet! Oni so samo izraz čakre Planeta. In reagirajo - kot kundalini.
Tole do sedaj je bilo naših "9 mesecev" privajanja v Njenem trebuhu. Čas učenja. Zdaj pa bo prišel čas, ko se bomo morali roditi na Planet kot človeštvo. Po svoji Volji! 

Če nimaš volje živeti tukaj, pod pogoji Planeta, če nočeš, da je ta Planet tvoj Dom in da te srce vodi, potem pač ne boš več živel tu.
To nima nič skupnega z demokracijo!


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.