037_LOJTRA BREZ KLINOV


Napredovanje človeštva in civilizacije, tako miselno kot čustveno (pri čemer je čustveno pomembnejše od miselnega, ker daje Misli njeno vsebino) - je kot lestev!
Če ji zmanjka ena prečka, moraš slej ko prej nazaj in jo vstaviti. Jo narediti, popraviti, zamenjati, če je ni – kakorkoli! Toda prečka ne sme manjkati. Če ne - ni lestev!

To pomeni, da se tako ali drugače vračamo vsakokrat, ko nekaj zmanjka in tedaj moramo popraviti "prazen prostor" v preteklem, ki čaka na našo stopinjo.

Vtakniti moramo zdrav klin, prečko, popraviti stopnico, ki je prej ni bilo. Ali pa smo jo preskočili.
Kar pa se tiče prepovedi....( ne stopaj tja! to ni zate) sem proti prepovedim, ker pomenijo luknjo med klini na lestvi. 
Prevelik presledek. Ne moreš narediti koraka, če ena prečka manjka! Izogibaš se temu mestu na lestvi.

Prepovedi so prepovedi trosenja drobtinic po poti, koder hodita Janko in Metka!

Brez teh drobtinic pa se ne moreta vrniti domov, ker ne vesta poti nazaj. Ne vesta kod sta hodila, pot se jima izgubi in zato ne znata domov. Ne moreta se vrniti na varno.

 Pod predpostavko, da je ta varnost zanju sploh kdaj obstajala?!

... ker sicer – zakaj bi sploh odšla zdoma?! Morda sta zbežala. Le tega ne vesta, ali bo tam, kamor gresta, slabše ali bolje kot doma.
Sama hodita globoko v povsem neznan gozd.

Recimo takole.
Doma je bil Bog, doma so bili Starši, je bila Zavest (očitno za Janka in Metko omejena!), bilo je znanje (kolikor ga je bilo), bila je gotovost. 
Gozd je pa Podzavest. Tja sta šla raziskovat iz česa je zgrajeno "neznanje". Zanimalo ju je kaj je v "praznih prostorih ", polnih strahu, če vstopaš vanje.
Poleg »neznanja«, ju je zanimala negotovost!

Očitno je njune starše bilo strah tega (Podzavesti) in otroka sta to začutila. Pa sta šla iskat nekaj, kar jima bo odgovorilo, česa se Oči boji. Poleg tega pa še, če je tam zunaj morda še kaj drugega razen njunih staršev. Če morda "tam" ni nekdo, ve več od Staršev. več od njiju. Več od Boga, in če res Bog največ ve.

V resnici je to tudi Boga zanimalo!

Družbeni sistemi funkcionirajo tako, da uničujejo simptome bolezni. S tem mislijo, da bolezni ni, ker ni simptomov. 
Ni jih pa, ker jih ne sme biti (sovražni govor!). Takšno "zdravje", s katerim se družba hvali, je potem rahitično.

Prepovejo ti osebne izkušnje in zahtevajo od tebe, da se držiš tujih izkušenj. Temu rečemo dogma. Nepreverjene izkušnje so predsodki in življenje skladno z dogmo in predpisi, pomeni živerti s predsodki. To potem ni Življenje, je nekaj drugega, temu rečemo DIKTAT.

Po navadi gre pri dogmi za izkušnje mrtvih(!) ljudi. Te so najbolj visoko cenjene, zapisane so v vseh šolskih knjigah. Verksih in ideoloških!

Moraš se jih naučiti na pamet, sicer dobiš slabo oceno. Toda – zakaj bi mrtev človek o tvojem življenju vedel več kot ti? 
Prvič že zato, ker ne smeš živeti. Prepovedano je živeti po svoje, in zato ti ne ostane drugega kot tuja izkušnja. In te se naučiš na pamet.

Prepovedi se moramo naučiti in se jih držati. Ne da bi pravzaprav vedeli zakaj. Stavek: "Zato, ker sem jaz tako rekel...!" je stavek, ki ga vsi poznamo v tej ali drugačni obliki.

Posledice zaradi takšnih odločitev prikrijemo in tako prerežemo njihov stik z vzrokom. S tem brišemo sledove za sabo, da posledice ne bi iskale svojih vzrokov. To se pri nas imenuje: »ne glejmo nazaj, raje glejmo za naprej«. 
Če se te prepovedi ne držiš, te režim kaznuje.

Ko sistem zaide in stopi v lasten drek, ko pogrne na vsej črti in ne najde več poti nazaj iz dreka, mu ostane le to, da ponavlja dogmo.
Zbrisal je dokaze, prepovedal je izražanje simptomov in zdaj ne ve, kaj se mu je sploh zgodilo. "Zgodilo se je...." je fraza v tem primeru, ko opisujejo to stanje.

****

Usegliharstvo je bolezen duha!

Usegliharjenje je politični program, ki pri nas zmaguje.

****

Ta program (useglioharstvo!) pravi: Mogoče sta Janko in Metka šla v gozd po tej poti... ampak morda sta šla pa po neki drugi poti, tega ne vemo! Ne vemo niti zakaj sta šla od doma. Lahko si mislimo karkoli, kajti vse resnice so lahko enakovredne.... 
Imamo le teorije. Vemo, da so vsako ugibanje in vsaka trditev dovolj dobri in enako resnični kot tudi neresnični obenem...!

Kar tudi je bistvo usegliharstva!
Manipulacija z ljudmi in z njihovimi možgani, brisanje dokazov.

Ti so naenkrat odvisni od interpretacije tistih, ki vladajo.
"Vera je opij za ljudstvo", tako pravi usegliharski režim, ki vliva dnevno dozo metadona s televizije ljudem v glave. To zajemamo z veliko žlico s televizije vsak dan. Režim pa nam poveča dozo po svoji presoji.

Režim te kaznuje, če nisi pripravljen na odvisnost od Parazita, ali če ga ne jemlješ dovolj resno in če ne jemlješ predpisane doze družbene droge. Kaznuje te celo, če sam deluješ kot konkurenca režimu s tem, da si diler te iste droge za nek drug namen in nopsiš denar v svoj žep.
Če pa drogo preprodajaš zato, da nosiš v žep režimu in režimski kliki, potem je to v redu. Tudi če ne plačaš davkov, je to v redu, tako pravi sistem.

Pri tem je bistveno, da si je usegliharjenje izmislil in ga promovira prav tisti, ki je prepovedal trosenje drobtinic!
Dokazov ni, ker so prepovedani. Vse jih je useglihar uničil, arhive poskril, vendar pa kljub temu vseh rezultatov svojega početja pa ne more povsem skriti. Kajti...

.... kajti živimo v Manifestaciji! V Manifestaciji se VSE manifestira in vse pusti svojo sled.
Vsak namen, vsaka pesem, vsako čustvo, vsako dejanje... vsaka misel govori o tistemu, ki si jo je zamislil.
Vsaka izkušnja govori o človeku, ki jo je imel in je nekaj čutil ali pa je hotel to čustvo iz sebe izbrisati, ga uničiti, ga v sebi ubiti. Potem pa, ko ga je v sebi ubil, je šel ubijat še naprej. Zasledoval ga je v drugih, in da mu tega ne bi metali v obraz, je đe njih ubil.

Vsaka zamolčana misel govori o tistem, ki jo je zamolčal.

Dokazi ne morejo izginiti, ker so vgrajeni v Materijo. Zato pa Materialni svet obstaja! Zato imamo telo.

Manjka pa cela pot! Manjkajo drobtinice, manjka razumevanje Namena, s katerim sta Janko in Metka odšla v partizane. 
Manjkata vsaj dva opisa razočaranja nad Svobodo, tisti iz leta 1945 in tale zdajle, leta 1991. 
Poleg tistega, ko sta Adam in Eva bila izgnana iz Raja!


****

Čarovnica jima je obljubila hišico iz piškotkov. Pa streho iz čokolade, iz bonbonov in cukra. V resnici je tam bila peč, v katero ju je čarovnica hotela pahniti, ju scvreti in pojesti. Še prej bi se pa malo spolno izživljala nad žrtvijo, v tem primeru (normalna čarovnica, ne LGBT čarovnica!) nad Jankotom, zato ga je šlatala za prst, če je debel. Potem ga je pitala še naprej.
Manjka torej ves menu početja čarovnice, ki je brala recepte iz tajnega uradnega lista, ki pa je dostopen samo čarovnicam! Drugi ga ne dobijo na dom!

Nič se ne govori o tem, s čim ju je pitala. Govori se samo o obljubljeni hišici iz čokolade, bonbonov in cukra, o celem naselju takšnih hišic. Pravzaprav o naselju samih vrstnih hiš takšnih hišic, kamor gre delavski razred spat po celodnevnem delu.

Manjka torej cel kup stvari v naši lestvi (lestvici domačih!), naenkrat je v njej ogromno lukenj brez klinov in prečk, ker je nekdo nekaj klinov izdrl iz nje in pustil samo nekaj zadnjih škrbin, po katerih zdaj plezamo.
Ampak ti zadnji niso zadnji, ker jih ves čas nekdo sproti izpuli!
Sicer z zamikom, ampak logika puljenja klinov iz lestve je skrita v zakonodaji. To za nas sproti spreminja režim in tega ne moremo zanikati. Tega ne more zanikati niti režim.

Vsi ukrepi naših vlad so, enostavno povedano, seznami različnih prepovedi in posledično imamo predpisovanje zdaj že drakonskih kazni za nespoštovanje vsakršnih, tudi manjših in nepomembnih zapovedi. Po potrebi jih še zvišujejo!
To imajo za vladanje.

Kot način razumevanja delovanja Stvarstva, pa takšen pristop nima prav nobene vrednosti. Stvarstvo na to reagira. Reagira skozi naše telo, ker samo telo razume Stvarstvo in tudi Stvarstvo razume samo telo.
Možgani lahko nakladajo kar hočejo. Naših možganov ne razume.

Zato so se zdaj »borci za svobodo človeštva in človekovih pravic« spravili skupaj z genskimi inženirji popravljat Boga!
Ker je baje naredil napako s tem, ko je ustvaril človeka. Menijo, da je človek kot bitje pomanjkljiv. V bistvu menijo, d aje Bog pomanjkljiv, in če grem še naprej, menijo da nima pojma. 
Poleg tega, da ga ni.

Po njihovem posegu bo pa človek lahko karkoli hoče biti.

Zjutraj bo lahko moški, popoldne ženska, dokler si spet ne premisli in se odloči kaj bo. Karkoli. Kadarkoli. Bogvezakaj.

Država naj bi mu to omogočila in njegove pravice zakonsko uredila! Vzporedno rojevanje otrok z najeto maternico kaže na to, da je odnos med materjo in otrokom trgovski in ne več neposreden, oseben, subjektiven, še manj odgovoren. Trgoivski! Č eti ni všeč, vrneš. Če nočejo vzeti nazaj, jih tožiš. Imaš pač človekove pravice in tam je zagotovo nek varuh človekovih pravic!

Pojavljajo se alternativne družinske oblike, skratka – spravili so se na Telo!
Za katerega pa režim pravi, da ni naše, temveč da pripada njim, državi, režimu, Bogu, itd. itd. itd.!

Lucifer je vedno bil neustvarjalen.
Usedel se na ustvarjeno, na tisto, kar je že nekdo drug naredil. Lucifer je namreč - software!

LGBT je software, religija je software, komunizem je software… uporabljajo  tuj hardware!
Sposojajo si tuje izraze, uporabljajo tuje pojme, kradejo "odnose", ki jih Lucifer sam ni sposoben ustvariti.
Potem pa, ko Lucifer vse to zasede, ko to prevzame - uporabo vsega tega omeji!

Proces proizvodnje POMANJKANJA je bistven del upravljanja z Luciferjem (softwarjem). Bistven je za ekonomijo, in jasno, sploh za vso trgovino! V tem smo resnično dobri. Če drugje nimamo domišljije, jo tu imamo.
Do zdaj smo proizvedli toliko POMANJKANJA, da imamo zalog skladiščenih za nekaj generacij vnaprej. Težko nam ga bo vsega porabiti, toliko POMANJKANJA, ki ga proizvedemo! Bojim se, da ga bo ostalo še za več generacij naprej.
Lahko bi ga izvažali, če bi ga kdo hotel uvažati.

Preveč je POMANJKANJA, in sistem še kar povečuje njegovo proizvodnjo.
Parazit ustvari trg tako, da ti vzame nekaj, kar je tvoje in ti prepove uporabo tistega, kar že imaš. Vzame, te omeji pri uporabi, zaseže…, da ti potem po kosih prodaja nazaj.
Že ve, kaj potrebuješ in kaj pogrešaš. Zato pa usmerja »porabo in povpraševanje« tako, da ustvari (da uganili ste!) POMANJKANJE

Ve, da boš zato kupoval pri njem. On samo poskrbi, da tega , kar potrebuješ, drugje ni!
To je bistvo proizvodnje POMANJKANJA.

Tebi bo pa dovolil proizvodnjo nečesa pod njegovo kontrolo, s podelitvijo licence, da te s tem lahko drži za vrat.
S tem ti Lucifer pove, da je on lastnik vsega - ne ti!

Tako dela vtis, da gospodari z vsem.

Tako ti skuša pokazati, te prepričati, da je ustvarjalen, ker zna. "On obvlada", je izraz, ki ga uporabljajo za Jankovića.

Janković in njemu podobni niso ustvarjalni, (tu zdaj govorim o splošnem vzorcu, ki je pra-vzorec in ima zato vpliv na vse, kar se nam zdaj dogaja!), so samo nekdo, ki prerazdeljuje tuj denar, torej nekaj, kar ustvarijo drugi.

****

Zato mi je zdaj toliko do tega, da govorimo o Odgovornosti! 
Ves čas ponavljam zgodbo o Odgovornosti kot nasprotju Krivdi.

Odgovornost je popolnoma drug koncept od Krivde, ker za sabo potegne drugačen način razmišljanja. Že s tem gradi Življenje. Dodaja mu manjkajoče kline na lestvi, na lojtri rasti človeškega duha: dodaja čustva. S čustvi pride odnos.

Nekdo se ob besedi čustva nasmehne in si misli: ampak čustva so osebni meter vsakega posameznika, in še to do posameznih pojavov, do raznih ljudi in raznih dogodkov... Kako naj bo to potem pravilo, ki kaj velja?
Že, že, ampak čustva so narejena iz osebne izkušnje, če jih je več, so lahko lepe ali grde! 

Toda so.

In vse so MOJE.

Tu notri so vse zamere, vse trpljenje, mnoge grozljive rane – skrite, zanikane, zanemarjene, moje neuslišane želje, izgubljeni deli ljudi, človeških duš, delov teles, ki jih je odrezala medicina, človeštva, civilizacij, ki so jih odrezale vojne.
In.... neskončne želje. Želje, želje, želje.... Vse Izgubljeno ke tu notri!
To pomeni imeti ODNOS do nečesa, kar ni, ker ne obstaja, pa bi moralo biti. Brez čustev tega ni. To pomeni, da je treba pogrešati. Hrepeneti. Potem pa okrog Želje zgradimo svoj svet, v katerem je vse tisto, kar si želimo, da bi bilo.
Želja je Mati vsega!

Odnos pa pomeni skrb, brigo, prizanesljivost... in vsemu daje osebno noto, osebni pridih. Zato je vse živo!
Usegliharstvo je pa: sej je useglih...

To ni odnos!
Je manjkajoč odnos.

Če je pa manjkajoč odnos še uradno predpisan, je pa to katastrofa.

****

Odgovornost pomeni zamenjavo starih trhlih klinov na celotni lestvi. 
Torej – nič prepovedi! 

Prepoved vmes, medtem ko popravljamo cesto, opozorilo na cesti: V DELU!
Tako kot bi imeli opravka z majhnim otrokom, ki zdivja čez cesto in takrat je prav, da mu starši povejo, da vse še ni varno, da je treba počakati in da naenkrat ne more vsega razumeti, ne vsega imeti.
Zato ti PREPOVEDUJEM, da bi še kdaj stekel takole brezglavo čez cesto! Ker mi je do tebe in te ne bir ad izgubil.
Tako reče dober oče otroku, pri tem ga strese za ramo in objame, ker ve, kaj vse bi se mu lahko zgodilo, ko je brez varstva. Po možnosti pa še sam in prestrašen.

Otrok pač ni sposoben razumeti celotne slike sveta. Tako je tedaj menil Bog, ko je Človeku dal deset zapovedi.

Zdaj pa je lestev polna, ne potrebujemo več 10 Zapovedi, kot tudi ne potrebujemo več prepovedi. Ne potrebujemo še novih, bolečih, izkušenj, medtem ko lepih nikakor noče biti!

Vseh vrst izkušenj je bilo že več kot dovolj za kvalitetno informacijo, ki si jo je Stvarstvo ustvarilo z nami. To je potrebovalo in zdaj ve!

Zato je bila ustvarjena Manifestacija.
(Manifestacija je utelešenje vsebin, njihovo pojavljanje v Telesu).

Ne potrebujemo ponavljanja. Niso nam potrebni posredniki, ne telefonisti, ki pre(d)vajajo naše želje Bogu. In to seveda pridno zaračunavajo!

Mi potrebujemo samo neposreden stik z Njim, tokrat prek centrale ki je v nas. Vse je že »notri«, v telesu, le aktivirati jo je treba in se z njo pogovarjati.
Nihče ne bo več zaračunaval telefonskih linij za pogovor z Bogom! Nihče ne bo prevajal mojih misli in potem prinašal Njegove k meni nazaj.... ker je to neumno!

Moj Bog je v meni, in nič ne zaračunava.
Kar izvem od Njega, je enakovredno tistemu, kar On izve od mene.
ENAKOVREDNO.

Mnogo svojih izkušenj sem plačal s klofutami. Za mnoge je kriv Bog, ker jim je rekel, naj me oklofutajo in zbrcajo, če jih ne bom ubogal.

Potem sem jih ubogal, toda ne v vsem, klofute sem pa še vedno dobival. Zdaj, če preštejem vse klofute in brce, ki sem jih dobil, jih je bilo ogromno. Več kot tople dlani na licu. Toda tudi osebnih izkušenj je bilo ogromno in ni mi jih žal!

Klofut in brc pa ne bom kar tako spregledal. Nobene, od nikogar.

Moj Bog je Moj Bog! 
Je moj prijatelj in sogovornik, ne prepoveduje ničesar, temveč pojasnjuje. Potem, ko sliši mojo plat zgodbe, si ustvari svoje mnenje. Nima predsodkov! Predsodki so samo tuja izkušnja, zdj ima svojo.
Po  tujih smo prisiljeni živeti, po svojih - hočemo živeti! Jaz imam svoje izkušnje, ne rabim predsodkov.

Ko mu dodam svojo drobtinico, lahko skupaj zlagava štruco nazaj v užitno obliko. Pomaga mi ustvarjati logiko štruce.
Iščeva drobtinice in jih lepiva nazaj v užitno in razumljivo obliko, zaenkrat imava od celotne štruce za en krajec. Ampak krajec že pomeni začetno obliko štruce, nakazuje končno obliko in izraža Namen.

Zato oba veva, da bo na koncu, ko bova končala lepljenje vseh drobtinic, ki jih zdaj pobirava po poti, štruca kruha zopet cela.
In to kljub temu, da so jih vsi režimi (drobtine) sproti uničevali, da ne bi bilo dokazov o tem, kar počnejo.

To pomeni, da imajo drobtinice neko svojo logiko! In vedo da spadajo k štruci. Vedno so spadale! Želijo se povrniti v štruco, ji pripadati, jo čutiti kot celoto in čutiti celoto. Nato pa opraviti svojo vlogo, zaradi katere je nekdo štruco zamesil in jo spekel in je zato zanjo odgovoren.

Stvarstvo skrbi, da se vse drobtinice ne bi izgubile! Še več: skrbi tuid zato, da je Izgubljeno spet najdeno.
Zato je Manifestirani svet sploh ustvarjen. Ustvarjen je, da ne dovoli odmikov od Resnice.

Materija --- je pa večna aleksandrinska knjižnica, ki je ni mogoče sežgati, je uničiti, utopiti, izničiti, je razstreliti.... Je večna! In je vsa v človeškem Telesu.

Stvarstvo od nas zahteva, da smo ODGOVORNI. Od Boga pa tudi!

Nad Bogom in nami je = Odgovorni Bog!
Moj Bog se uči in je Odgovoren. Že to, da se uči, je odgovorno. Da se je pripravljen učiti - je Odgovorno!

Zato je Telo tako nepopularno, da ga že ves čas hočejo skuriti, ga razstreliti, uničiti, razbiti, ubiti, strgati, ga ponižati. Še prej pa mu ukrasti znanje, da bi lahko z njim še naprej manipulirali.
Nekje se to mora končati. Vsak vzorec ponavljanja istega v Stvarstvu traja le toliko časa, dokler na takšen ali drugačen način služi Ljubezni. Potem pa se to neha!

Ne marajo, da jim Manifestacja pokaže Resnico in jim jo vrže (tako njim kot Bogu) v obraz! Stvarstvo je neusmiljeno - usmiljeno! 
Sočutno je - do bolečine! Tako ga jaz vidim in razumem.

Toda oni delajo na tem, da bi Stvarstvo uničili, rogajo se Stvarniku. Ne trudijo se razumeti, zakaj je takšno, kot je, kako deluje in kaj mu je namenjeno. Radi bi tekmovali z nekom, ki ni tekmovalec!

Na internetu sem prebral tole sijajno misel:
»Tukaj smo, da eden drugega spremljamo na poti domov.«

In to misel objamem!

Meni se to zdi pravilna ugotovitev. Govori o tem, zakaj smo tukaj, s kakšnim namenom in smislom smo prišli sem.
Na koncu poti bo Oče vprašal: Kje so pa vsi ostali? Kam ste jih poskrili?! Kaj ste storili mojim malim?!
Usegliharstvo dela na tem, da bi uničilo dokaze o tem, kaj smo jim počeli. Zadnje čase to počne še posebej besno, ker sluti, da se bliža konec njihovem pojavljanju na tem Planetu!



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.