052_GLAVNA DILEMA SLOVENSTVA


GLAVNA DILEMA SLOVENSTVA -

JEMATI ALI SPOZNATI?

Igrala sta se pri potoku in tedaj sta si povedala, da se imata rada. Pri pouku sta se poprej večkrat gledala, vedno le na skrivaj, da ne bi kdo opazil. Nikoli pa ni bilo priložnosti, da bi kdaj ostala sama, ker je vedno prišel kdo ponje ob koncu pouka. Tako je še spremljati ni mogel na poti iz šole domov.


Pri potoku sta se znašla čisto po božji volji!


Ljudje se morajo spoznati, preden se vzamejo - tako so jima govorili v šoli pri ustreznem predmetu - predno se odločijo za skupno življenje. Spolno in tudi sicer. Aha! sta rekla onadva.


Vedel je, da ona ljubi slovensko klasiko, in ko je nekoč v knjigi naletel na odstavek: " ... kar na štengah si jo je vzel;" ji ga je pokazal. To je to, je rekla.


Potem sta še večkrat skupaj preverjala, da bi bila res gotova, in da se vse ujema: Vzel jo je strastno, jemal jo je skoraj vsak dan in na različnih mestih... Potem pa: vzemi me, vzemi me - je sopla in ponavljala v zanosu, strastno, strastno, strastno...


Imel jo je tako, imel jo je drugače... kar vzameš - to potem imaš, sta razmišljala.


Njegovi so bili verni in tako je imel možnost preveriti še na tistem področju, ki je njej bilo tedaj nedostopno. Namreč pri verouku.

Abraham je spoznal Saro, Izak Rebeko, Jakob Rahelo in kaj jaz vem kdo koga kje in kam vse (Kam, Noetov sin, je denimo očeta baje spoznal, ko se ga je ta napil in ni vedel, kaj dela).

Prišel je do spoznanja, da so se v starih časih spoznavali vsepovprek in sto na uro.


Zmotil pa ga je podatek v knjigi, da je Abraham spoznal Saro šele potem, ko sta se ta dva že vzela, kar pa se nekako ni ujemalo z njegovo predstavo o tem, kako bi te stvari morale potekati. Vedel je, da pri pouku ni prav varno spraševati, ne pri pouku, ne pri verouku! Šoli gre predvsem za vzgojo in za izobrazbo, ne pa, da bi spraševali, kar koga zanima.


Če jo je spoznal šele potem, ko jo je že vzel, tako je mlel v sebi, kako je šele takrat, ko si nekoga vzameš, še preden si ga sploh spoznal?! Najbrž prav tu leži vzrok, da ni razumevanja med njunimi starši! Pri enih se moraš najprej spoznati, da bi potem lahko nemoteno jemal, pri drugih pa moraš prej kaj vzeti, da bi te po tem spoznali. To bo prav, sta družno sklenila, potem ko ji je o vsem nadrobno poročal.


Torej: Jemati ali spoznati?

Spoznavanje je neskončno, in dokler ti kdo nečesa ne jemlje, potem pa vzame, tudi ne moreš čisto do konca vsega spoznati. K sreči vsakemu jemanju vedno sledi takšno ali drugačno spoznanje. Večje ko je jemanje, je tudi spoznanje temu primerno veliko, pa čeprav ga včasih ni več kot le za spoznanje!
Toda več ko je spoznanj, bogatejši si, od tu pa je potem moč tudi jemati.

Vse sem jih imel možnost spoznati, tiste, ki jemljejo z leve, in tiste, ki jemljejo z desne. JEMITE SE!


Tačas ko po svetu ljudje brezkompromisno fukajo, hodijo Slovenci v posteljo skupaj samo spat. Najbrž je to vzrok za majhen prirastek.

  
****

Sem nekje prebral, da so našli en star zapisnik s sestanka zbora staršev na eni šoli v Starem Rimu. Pergament je bil precej scufan, ampak se ga je dalo prebrat, ker so takrat imeli lepo pisavo.


Da je treba mulca kaznovati, je jasno, o tem so se vsi strinjali. V šolo so poklicali starše, in jim povedali, da se je zgodilo nekaj nezaslišanega! Mulc je na tablo napisal V****A!


Da pa vsi vemo, da se v takšnem primeru napiše PIZDA, s tujko seveda, ker je to bolj kulturno, a ne. Samo poglejte Slovane, kako oni to lepo delajo. Oni lepo kulturno rečejo pizda. 


Torej, učiteljica je sklicala učiteljski zbor, ker je ta mali na tablo v razredu napisal VAGINA z velikimi črkami. Lepo prosim, že tukaj je videti zle namere po rušenju ene zelo stare kulture, ki je tako stara, da se imenuje Stari Rim.

No, in je učiteljica poklicala ravnatelja, pa sta ta dva poklicala še druge tršice, in je bila cela pizdarija, češ, kva je za narest.
Mali jih je fasal čez rit.


To se je zgodilo ene tri dni preden je propadel Rim.

****


Slovenski človek je na splošno precej aseksualno bitje, ki ne loči med državo in sabo, zato pa je jalov v svojem razmišljanju. Jalov je v upravljanju s svojo državo, jalov je v načinu, kako načrtuje gospodarstvo in lastno življenje. Jalov je v tem, kako o vsem tem sploh razmišlja.


Država ne razmišlja o tem, da bi kaj ustvarila, temveč, kako bi si kaj sposodila od tistih, ki znajo sami ustvariti denar. Slovenija si ga sposoja, ker ga sama ne zna pridelati, potem pa ga ne zna niti vrniti, ko ji poteče rok za odplačilo dolga.

Noče ga vrniti, hoče si še sposojati. Hoče biti vzdrževana, ampak hkrati ponosna. Skratka, nedorasla, otročja, aseksualna, brez namena odrasti - in samostojna!

Torej, Slovenija bi kradla, da bi lahko živela in v tem ne vidi nič slabega.

Lezbijke in geji pa ne razmišljajo o tem, da bi kot ljudje vzpostavili odnose z nasprotnim spolom in bi iz tega odnosa nekaj nastajalo. Karkoli ustvarjalnega, plodnega, obetavnega, človeškega. Razmišljajo o tem, da bi si sposojali otroke in jih nikoli več vrnili svetu. Tako kot to naredi država s krediti! Torej, oni bi jih svetu ukradli.  Potem bi jih pa porabili.

In zato zdaj nastaja takšna zakonodaja, zanjo gre. Da imajo pravico to delati in jim nihče nič ne more. Oni, geji in lezbijke in feministke in trans, so na eni strani, država, komunisti, na drugi strani - vsi na isti strani!

Na drugi,  smo pa mi, ki smo zanje rasisti, fašisti, nacisti, fojbofobi. Le kdo bi se bal fojb! Za takšne je jasno, da niso normalni.

Pri psihološkem testu drugje vprašajo izprašanca, če je kozarec na pol poln ali na pol prazen, po tem ugotovijo ali je nekdo optimist ali pesimist. Pri nas pa te vprašajo, če misliš, da so fojbe napol polne ali napol prazne.

Po tem vidijo kam spadaš! Če prav odgovoriš, lahko priplezaš do položaja tožilca ali predsednika vrhovnega sodišča.

V resnici ti imbecili, ki nas zdaj imajo vse v svojih rokah, omejujejo svet, da bi nastajal po svoji Volji in se tako tudi razvijal.

Tile nam ga kreirajo po svoji volji, KI JE NIMAJO! 

Trdim, da so brez lastne Volje, ker je nimajo kje vzeti. zato pa nam vsiljujejo predpise, ki jih sami sproti pišejo. Po potrebi pa spreminjajo. In teh ni nikdar dovolj!

Ker so brez lastne Volje, so usodno odvisni samo od zakonodaje. Zakoni namreč nadomeščajo pomanjkanje lastne Volje, to je njihova vloga, ta je njihov namen: Ubijanje lastne volje v ljudeh!
Če jo kje vidijo, jo preganjajo, če pa to ne pomaga, jo ubijejo.
In to se jim sploh ne zdi dvomljivo početje, niti ne nevarno.

Imeti lastno Voljo in ji slediti - bo v prihodnje kaznivo!


Imamo predpise, katerih glavna značilnost je, da več kot jih je, jih je vse bolj in bolj premalo!

In jih je zato treba še dodajati, da jih bo še bolj premalo in jih bomo zaradi tega morali še dodajati. Jih bomo pa dodali, da jih bo spet premalo.
Pa kva pol! Jih bomo pa še dodali.

V bistvu se moramo zahvaliti dvojemu, da smo o tem sploh začeli razmišljati in govoriti.

Eno je seksualnost in njen namen. Dokler te debate niso sprožili geji in feministke oz. lezbijke, se o tem sploh nismo pogovarjali. Cerkev je še kar naprej furala svojo politiko aseksualnosti in nikoli spregovorila tistega, kar v angleško govorečem okolju rečejo "F" Word.

Zdaj pa mora Štuhec sedeti na okrogli mizi zraven Vodeba, ki nima dlake na jeziku, in poslušati, kako mu psihoanalitik zagovarja njegovo (cerkveno!) idejo o tem, kaj je prav in kaj ne. In je tiho, ker ve, da ima Vodeb prav. Le da si Štuhec tega sam ne upa povedati, ker pol besed, ki jih izgovori Vodeb, Štuhec ne sme izgovoriti.

Ampak posluša jih pa, ker jih mora poslušati. Drugega mu ne preostane, ker je cerkvi zmanjkalo "F" words, da sama sploh lahko opiše svoj problem.

Kako pa naj mehanik, ko popravlja avtomobil, razpravlja z vajencem o popravilu, če ne sme uporabiti besede vijak, matica, zašraufati? Pelješ denimo avto k vulkanizerju, ker je šla guma in moraš sneti kolo, če hočeš zamenjati zračnico - kako boš pa to rekel?!

A mu morda reče: hej ti, dej mi gun sej veš kva, pa pol ti prvij tist, sej veš kva, na tist, sej veš kva, pa fejst prtegn, sej veš kva, da bo držal en cajt!
Ta bo zihr izpit naredu, ko bo iz vajenca hotel postati mojster. Bogve, kako bo zagovarjal diplomo.

Drugo je pa muslimanska invazija na Evropo!

Dokler nas tile niso zasedli, sploh nismo vedeli, kam rinemo. Krivi smo pa sami, da smo izgubili vse lastne vizije. Teh nam niso muslimani vzeli, izgubili smo jih že davno pred njimi, pred njihovim pojavljanjem. Zato so pa prišli, ker so vedeli, kje smo ranljivi, ker so vedeli kje smo mehki in dvomimo vase. Prišli so kot virus, ki ve, da je imunski sistem propadel in je bitje nebranjeno.

Brez njih bi še vedno mislili, da živimo v normalni družbi in da smo različni od Islama.

Z našim komunizmom-kučanizmom, da smo različni od Islama?? Ja, pa kaj še.
Bi se kdo bil pripravljen boriti proti Islamu zato, da bo še naprej lahko imel kučana na oblasti???? HAHAHAHAHA......

****


Čestitam, Cerkev! Medtem, ko se vi obnašate kot tisti mehanik in kot Rimsko cesarstvo, vam gejevski aktivisti in lezbijke pišejo šolske programe za otroke. In jim, zato ker še ne znajo brati, rišejo risbice o tem, kam in komu naj ga vtaknejo in kam ga bodo fasali.

Po moje bi si ga vi zaslužili.

 "sej veš kva - sej veš kam..."

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.