070_DR. NO





Nemiri konec leta 2006, ki so jih povzročili prebivalci Ambrusa, so bili edini antikomunistični upor v teh krajih, se pravi sploh v Sloveniji po letu 1991.

Drnovšek oz. država je takoj posegla med sprte strani z "rešitvijo" deus ex machina ("roka z nebes"), da bi skrenila pogled javnosti z upora v Ambrusu, preden je zavest o obstajanju tega mikro ambruškega problema ciganov sploh lahko obšla Slovenijo kot problem in preskočila v zavest Slovencev, da bi se zavedeli o obstoju identičnega makro-vzorca, ki ga je kučanov režim postavil, ga vzdrževal, v resnici pa samo ponovil v novi državi.

Sistem je vzorec oblasti vzpostavil tako, da se je režim zlizal s pojmom države! MI SMO DRŽAVA je to pomenilo. 
In: Država ne sme biti nihče drug, to smo lahko samo mi.
Drugega upora proti temu ni bilo. Ambrus je bil edini poskus.

Tedaj je Drnovšek oz. država, on pa v njenem imenu, skrenil pogled javnosti z ambruškega problema. Ta je bil, preprosto povedano, v ciganih in njihovih navadah, da kradejo ljudem kure. In pri tem, ko ogrožajo tujo lastnino, napadejo še lastnike in vse tiste, ki jo branijo! In zakaj jo branijo? Ker jih pravni red te države ne. Ne njih ne njihovega imetja.
V resnici je državo pojedel režim, in s tem pravnim sistemom režim varuje samega sebe.
Režim namreč počne natanko isto, kar so počeli cigani v Ambrusu: krade kure in ogroža našo lastnino.

Drnovšek (ki predstavlja v tej zgodbi sistem) je ambruške cigane rešil s tem, da jih je prestavil na drugo lokacijo. Potem jih je nafilal z državnim denarjem (beri: z denarjem davkoplačevalcev), da jim vsaj nekaj časa ne bi bilo treba krasti. Praktično so tako postali Romi - cigani prenovitelji!

To je Drnovšek storil s famoznim stavkom: A ste vi ljudje? Al' kaj ste!
Pa prazniki so, pa to...
Pozival se je na humanost in solidarnost in Ambrušani so se nazaj potegnili, ker je javnost potegnila s "humanistom" Drnovškom in ne z njimi kot državljani te države. 

Podobno se je zgodilo tudi takrat, ko je LB nategnila hrvaške in bosanske varčevalce. Slovenci so se jim smejali in govorili: prav jim je! Ko jih jebe!
Potem je NLB nategnila Slovence za 5 milijard evrov. Ampak v zavesti Slovencev LB ni isto kot NLB, in prenovitelji tudi niso isto kot komunisti. 
Zato tudi Romi niso isto kot cigani! In na tem je treba vztrajat, kenede.

Drnovšek, to je namreč tisti Drnovšek, ne neki drugi, ki je bil predsednik SFRJ in je svoje čase podpisal akt o ustanovitvi koncentracijskih taborišč v SFRJ. Objavljen v Uradnem listu. Tega je potem Milošević uporabil za postavitev konc-lagerjev in je vanj zapiral ljudi, izvajal mučenja, trpinčenje s stradanjem taboriščnikov, kot tudi za načrtno posiljevanje bosanskih žensk.

Kot veste, dragi moji, je pri nas resnica samo stvar interpretacije. Resnično je resnica samo tisto, kar režim spusti skozi sito. Ne zdi se mu primerno vsega povedati in priznati, ker to spodbija njegovo avtoriteto, poleg tega pa nismo glih vsi primerni za vse.

Golobič je denimo na zapise v medijih, ki so govorili, da se je Drnovšek podpisal pod zakon o ustanavljanju koncentracijskih taborišč v SFRJ, odgovarjal: Nehajte vendar že enkrat to ponavljati, stalno govorite eno in isto...

Kot bi hotel reči: naveličali smo se tega, dejte si izmislit še nekaj novega, da ne bo skoz eno in isto. Meni je to dolgočasno....

Še nekaj je storil Drnovšek za to državo, da je zdaj takšna, kot jo imamo! Oziroma, takšna, da je nimamo.

Okrog sebe je zbral vse alternativce.
Od Marka Pogačnika do Mance Košir in vse vmes!
In, ko so ti bili enkrat vsi zbrani okrog njega, so mu verjeli, ker so verjeli njegovi osebni preobrazbi iz komunista v človeka. Verjeli so njegovo spreobrnitev in poslanstvo, torej v "alternativo". 
Zato so se mu tudi priključili.

Ta Drnovškova alternativa se jim je prikazala skozi Dalajlamo in njegove blazno pametne (zame pa kurčeve in totalno nepraktične, torej neuporabne) nasvete, pa skozi zen-budistična nakladanja in kvazi modrosti, zame seveda samo cinično pametovanje, ki ni drugega kot podjebavanje povsem normalnih ljudi. V glavnem Zahodnjakov in zato človeštva nasploh, ki se tisočletja matra pod intelektualno upravo Intelekta.
Intelekt Zahoda je izgubil povezavo s svojim Telesom.


Zato pa o lastnem svetu tako malo ve! Pretežno živi z glavo v oblakih, ne na Zemlji.

Drnovšek se je najprej zdravil s klasično medicino, potem si je premislil in poiskal "alternativne" oblike zdravljenja. S tem alternativno medicino in filozofijo, za katero je kazal naklonjenost.
In na to finto je pridobil slo-intelektualce iz sfere alternativcev! Na to prevaro so padali.

Potem pa, ko je Drnovšek imel krog sebe zbrane alternativce, ki bi lahko pomenili novo politično silo v državi - jih je vse skupaj enostavno porinil (v bistvu pa vrnil) mami Partiji v naročje.
To je storil tako, da je v nekem trenutku rekel, da ne verjame več v alternativno zdravljenje. Da zaupa samo še klasični medicini, ki da je preskušana. Vse drugo, tako nam je dal vedeti, je pa samo larifari. 
Uradno je dobro, neuradno in alternativno - je pa slabo.

Ali v prevodu za navadne ljudi, je Drnovšek povedal tole:
Za nas Slovence sta Partija in naš komunizem najpametnejša izbira, pravzaprav edina možna, ker je vse drugo slabše. Komunizem je pa preskušan (na nas preskušan, jasno!) in za nas ni boljšega sistema od komunizma...

In potem je umrl.

Njegova bolezen je bila bolestna odvisnost od občutka moči!
Drnovšek je bil vase zagledan bednik, njegovo obnašanje je mejilo na narcizem, kar je psihopatologija tipična za vodilne komuniste. 

Razvajeni, častihlepni in neodgovorni, v Drnovškovem primeru pa vse to velja za "očeta naroda", ki ni vedel, da ima nekje odraslo hčerko za katero ne skrbi. Najbrž kot oče naroda tudi za narod ni vedel, da ga ima.

Kaj češ boljš'ga, kot da tak človek podeduje predsedovanje še v novi državi, potem ko mu stara zgrmi v kaos, klanje in posilstva!
Komunizem se kot ideologija in kot religija, kar tudi je, manifestira kot NEODGOVORNOST. 

In prav ta filozofija, pretvorjena v sistem, je po njegovem mnenju najbolj primerna za nas, Slovence.

Mi smo za komuniste "civili".
In to tiste vrste civili, ki se ne branijo, ko jih sistem ima za norca in jim krade denar iz žepov. Komunisti jim kradejo, in če se kdo upira, jih država pozove na humanost: "Bodimo vendar l'dje, madona, no...!"

Država terja od nas humanost in solidarnost. Ali še drugače povedano: kradejo nam z levo in desno, mi pa se temu ne upiramo.
Sicer smo takoj označeni kot rasisti, homofobi, ksenofobi in termofobi. Za tiste, ki tega še ne vedo, je termofob isto kot termofor, le da se tako izgovarja, ko si prehlajed.

Cigani so vedno bili cigani. Ampak potem, ko so jih ljudje poistovetili z njihovo vsebino, torej s tistim, kar počnejo, jim naenkrat to ni všeč. Prav tako kot to ni všeč komunistom, ko jim rečeš, da so komunisti. Ali udbaši!
Tako tudi ciganom ni bilo všeč, da so cigani, pa so si rekli: bodimo Romi!

Mi smo medtem zanje še naprej ostajali "civili" (nabijem jih na kurac, vsakega od njih, ki mi bo kdaj rekel da sem civil, to je zame žaljivo). Nihče se temu ni upiral ali protestiral ali preganjal kršitelja, ko je cigan, človeka, ki ni cigan, zmerjal s civilom.

In zato so zdaj Romi! Ampak ljudje so kmalu opazili, da nekateri Romi kradejo kot cigani in so te svoje pomisleke jasno tudi izrazili.
Za pričakovat je, da jim kmalu tudi ta izraz ne bo všeč, da se bo obrabil, in tedaj si bodo poiskali novega.

Ne pozabimo prikrite in tihe legalizacije ciganske pedofilije in incesta! 

Če si komuniste kaj po tem vprašal, so ti rekli, da je pri njih pač takšna navada. In - glej no glej! - je pri Islamu ravno takšna navada. In tudi to se komunistom ne zdi nič narobe.

Komunisti so najprej bili komunisti, potem so postali prenovitelji iz istega razloga, kot so cigani (p)ostali Romi! 
Komunisti so namreč cigani po vsebini in po načinu poslovanja ter obnašanja. Vase zaprta združba, ki ne spoštuje pravil in si jih celo sama piše.

Komunistom ni bila všeč vsebina, ki se jih je držala še od prej. Pa so prišli še oni na idejo, da bi si spremenili ime. 
Kakšni komunisti - so potem rekli, ko so si potalali nova imena - komunistov vendar ni več!

Ampak, glej ga zlomka, so ljudje kmalu zgruntali, da se tudi prenovitelji obnašajo kot usrani komunisti! 
Zato so se še enkrat preimenovali. In so postali socialni demokrati. Potem pa so si nadevali še druga imena in nazive, ker so brisali sledi za sabo. 
Ostane le še mitologija, ki jo vsi skupaj proslavljajo. Njihovo Mitologijo, jasno! Tukaj si ne morejo pomagati, prepoznaš jih po tistem, kar obožujejo, slavijo, na kar so ponosni.

Paralelno so tudi svojo tatinsko banko preimenovali iz LB v NLB. Videti je, da s previdnim etiketiranjem nekaj časa lahko vlečeš ljudi za nos in jih prepričuješ, da NLB ni isto kot LB. Komunistom gre to dobro od rok medtem ko jih imajo v tujih žepih. Zadevo obvladajo, ni kaj reči.

Homoseksualci so tudi v začetku bili samo pedri. Potem jim to ni bilo všeč in so postali homoseksualci. Nakar še geji.
So pa ljudje kmalu pogruntali, da se nekateri geji, še posebno, kadar so organizirani v politično gibanje, začnejo obnašati pedersko. 
Zato lahko pričakujemo, da nas bodo kmalu razveselili z nekim novim imenom.

Vse te skupine menjajo imena iz enakih razlogov kot tisti, ki se ukvarjajo z numerologijo in si spremenijo ime, ker baje se ti v življenju že samo s spremembo imena vse obrne na bolje. 
Vse bi naredili, da se jim le ni bi bilo treba srečati z lastno vsebino!

Mi pa še naprej ostajamo civili. 
Ki jim komunisti kradejo kure. 

Še naprej se ne smemo braniti, ker to ni humano, je celo rasistično, predvsem pa ni solidarno in socialno. Celo v ustavi imamo zapisano, da smo socialna in pravna država. Torej?

Pri vsem tem zadnje čase obstaja možnost, da te ta komunistični ponaredek pravnega sistema, ki žali inteligenco normalnega človeka, opozori, da uporabljaš sovražni govor, ko napadaš to državo in tiste, ki jo delajo takšno!

Drnovšek je bil odrasel človek in predsednik ene države, ki je obenem, ko je bil poveljnik največje vojske na Balkanu, bil tudi šef vseh tajnih služb v SFRJ. Bil je obveščen o vsem, praktično je vedel kdaj je kdo šel scat.... ni pa vedel, da ima nekje odraslo hčerko! 
Zanjo ni vedel, o njej ni imel pojma. Pa še nečesa ni vedel: da mu gre država u kurac, da se razpada.
Vse drugo je pa imel pod nadzorom.

Kaj je bilo tisto, kar je njemu bilo pomembno, najbrž ne bomo izvedeli. Vedel je morda le dalajlama ali pa pilot falcona.

Država je pravni sistem.
Če ta ne varuje poštenih ljudi in njihovega imetja pridobljenega s poštenim delom ali dedovanjem (torej z delom staršev in sorodnikov) potem ni država in ni pravni red!

Naš sistem ne opravlja naloge tega varovanja človeške integritete, ker odpira na široko vrata sistemu, da ropa svoje državljane.
To ni država, kakršno smo hoteli!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.