072_ATOM - OPEKA VESOLJA










Atom je "cegu" Vesolja!
Če razdreš osnovni gradbeni material, ki gradi ves Materialni svet, načneš Stvarstvo.

Dejanje razbijanja atoma je sovražno dejanje do vsega Ustvarjenega. Izraža pa sovraštvo do Boga in do Stvarstva, da sploh ne omenjam odnosov, ki vladajo nam in Stvarstvu. V ozadju je staro, zadrto sovraštvo do Manifestacije. To sovraštvo je glavna gonilna sila razmišljanja luciferijanske energije, ki se maščuje Bogu. Ker sovraži Mater, želi uničiti Materialni (Materin) svet, Manifestacijo. Zbrisati hoče sledi za sabo, za tistim, kar Materialni svet (Materija) beleži o delovanju te Življenju sovražne energije.

Ta sovražna energija govori pa takole: Razbili ti bomo Stvarstvo, razdrli ti bomo osnovni gradbeni delec in iz njega bomo kradli energijio, ki jo potrebujemo, s katero te bomo potem premagali in tako zavladali Materialnemu svetu. Torej VSEMU!

Atom je za Materijo isto, kar je družina za človeško družbo! Ljudje mislijo, da smo bitja kot taka kar sama po sebi, da pa je med nami samo prazen prostor.
Ni res! Mi smo namreč PRAV TO, kar je PRAZEN PROSTOR med nami!

Ta "prazen prostor" je samo navidezno prazen, v resnici so tam spravljeni vsi naši odnosi med nami in vsi potenciali, da lahko ti odnosi nastajajo. Hrepenenje, želje, naklonjenosti, želja po drugem, skrb za nekoga... tu vladajo energije, ki so ravno tako močne, kot so energije atoma, ki ga njegovi sestavni deli držijo skupaj. 
Držijo ga pa skupaj zaradi privlačnosti med njimi! 

Ta energija drži Vesolje skupaj. To je energija med družinskimi člani, ki drži družino in posledično tudi človeško družbo skupaj!

Ko je v naš svet vdrla ideja, da lahko razdreš Stvarstvo in kradeš Bogu iz njega energijo, tisto, ki drži vse Ustvarjeno skupaj, je nastala radiacija kot smrtna posledica te osnovne ideje, (da lahko razdreš božje Stvarstvo in se maščuješ Bogu). In ta "radiacija" ideje je imela svoje nadaljevanje. Prerasla je še v eno manifestacijo istega sovraštva: v potrebo po razdiranju klasične družine v družbi.

Model je enak in posledice so enake kot pri cepljenju atomskega jedra. To potisno silo predstavljajo sovraštvo, maščevalnost, zavračanje odgovornosti za posledice - vse to je enako pri atomu kot pri razdiranju družine! Neodgovornost za posledice se v Telesu manifestira kot Krivda, in od tod nastanejo spake, deformirana telesa, in seveda izkrivljanje oz. pohabljanje duše.... Temu sledijo brezup, uničeni odnosi, nesposobnost vzpostavitve začetne Abecede Stvarstva, novo sovraštvo, nove oblike zavračanja odgovornosti in iskanje krivcev.

Tako uničeni odnosi so pravzaprav deformacija Življenja, ki tako to neha biti.

Posledice, oziroma "radiacija" (razširjanje!) nore ideje, da lahko uničimo stvarni svet, se nadaljuje v želji po razdiranju družine kot atoma, ki ustvarja človeško družbo. Zakaj ustvarja družbo? Ker postavlja odnose v družini, ki se potem prenesejo na celotno družbo. So krivični ali pravični, vendar je božja Abeceda v njih sledljiva do začetka, in zato popravljiva. Popravljiva je na mikro in makro nivoju. Zdravimo pa lahko človeka, kot posameznika s psihoanalizo in družbo s pametnim vodenjem države, ki je sekundarna družina! Kadar je kaj vredna.

V družini nastajajo odnosi med člani družine, ravno tako, kot obstajajo odnosi med elektroni in protoni in nevtroni... torej med sestavnimi deli atoma, ki ostajajo v ravnovesju dokler jih nekdo ne napade in enega ali več članov izbije iz "družine". Potem družina razpade, preostali člani pa poiščejo sebi druge odnose in druge partnerje (LGBT). Begajo (norijo in divjajo) po praznem prostoru in iščejo smisel v novih odnosih, v novih partnerjih. Sanjajo o novih hirošimah in maščevanju za izgubljeno življenje.

Toda tedaj to ni več atom in ni več osnovni gradbeni material za gradnjo Družine. To je zmeda v odnosih!

Tako daleč je zdaj šlo sovraštvo do Boga. In se še ni končalo, ker tudi to ne bo dovolj. Blazna želja po nadzorovanju Življenja gre zdaj tako daleč, da hočejo nori znanstveniki, ki jih plačujejo prav tako nori gospodarji finančnega sveta (ki zdaj nadzorujejo svet), zgraditi pospeševalnike kot je tisti v Cernu. Z njimi hočejo ugotoviti, kako nastane Življenje.
Radi bi še to kontrolirali - Življenje! Zato da lahko z njim upravljajo, da ga nadzorujejo, ga potem prodajajo komur hočejo, ga dozirajo, določajo in odločajo o njem. Z eno besedo: izsiljujejo Boga in človeka.

Pri tem jih sploh ne zanima njihova lastna udeležba v tem, da se povsod okrog njih Življenje nehuje, da je ogroženo do te meje, da ne bo moglo več obstajati. Ne zanima jih zakaj je ogroženo, ne to, da ga sami ogrožajo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.