095_VLOGA PREVIDNOSTI IN NAMEN PRAVICE DO LASTNE OBRAMBE



IZRAELCI GRADIJO PODVODNI ZID...

Takole je: Človeštvo je EN organizem.

Gradnja podvodnega zidu ali zidu nasploh, ko ta pomeni sredstvo za obrambo dežele pred neželenimi vdori nasilnežev, ki so nasprotniki našega načina življenja ter sploh razumevanja sveta in odnosov v njem - ni slaba obramba sama po sebi!

Ljudje od vekomaj branijo pridobitve, ker tistega, kar jih je ohranilo, pač ne želijo izgubiti. Zato so se tudi formirali kot en narod! To jih je združilo: zaupanje in navade.

Vse slabo je v nerazumevanju, kako ta človeški stroj, ta organizem, deluje. Zakaj deluje kot  deluje ali kot se zdaj obnaša. Začel je delovati napadalno proti samemu sebi oz. proti delom samega sebe. Civilizacija zdaj deluje kot avtoimuna bolezen!

Vprašati se moramo tudi, kako mu je namenjeno delovati in ali se sploh zaveda, kdaj organizem pravilno deluje. Pravilno pa deluje le, ko sodeluje, ko ima skupšni Namen!
Zdaj, denimo, trpi. Zelo trpi.

In tako se tudi izraža.

****

Palestinci niso samo Arabci. So tudi tudi vsi tisti Židi, ki so živeli v Palestini še pred ustanovitvijo Izraela. Izraelci niso Palestinci, ker so priseljenci.

Da Izraelci zdaj gradijo zidove pred arabskimi Palestinci, bo imelo močan vpliv na preostali svet. 
Židovska oz. hebrejska kultura, ima že tradicionalno zelo močan vpliv na preostali svet, sploh na Zahodno civilizacijo. Tako se je naša civilizacija gradila!
Vase je vtkala hebrejsko kulturo, Stare Grke in Rim. 

Potem "to drugo", kot ves ostali svet, ponavljamo v obliki vzorcev, ko sledimo starim kulturam. Z njimi sprejemamo njihovo filozofijo, vsaj njene dele, če že ne vse!
Kombinira vse to v sebi in se odločamo o tem, kaj bo za Zahodno civilizacijo vrednota in kaj od tega je vredno braniti, kaj pa naj utone v pozabo kot staro, šreživeto in zato nepotrebno. Dosti tega bi radi tudi pozabili.

Kajti, v Zahodni civilizaciji so poleg dobrih stavri tudi takšne, ki jih je vredno opustiti. Kadar civilizacija ni mislila povsod enako ali vsaj podobno - so v njej izbruhnile vojne!

Preprosto povedano, še do nedavnega smo vsi skupaj imeli zelo natančen vzorec Zahodne misli za zveličavnega. Verjeli smo, da se je treba braniti pred nečim tujim, pred tistim, kar ne razumemo ali ne želimo razumeti. To je bil zmagovalni mit zmagovalcev, ki pa nekako ne deluje več! Ponavljali so ga do onenoglosti... zakaj ga zdaj ne?! Kja se je zgodilo?

In vendar je to, kar zavračamo, ker ne želimo razumeti - del istega organizma človeštva!
To smo mi sami, ki čakamo sami sebe za vogalom in to kar nas čaka - ne more več čakati. Zato vdira sem.

Oni in mi smo EN organizem.

Težava je, ko spodnji del telesa, s svojimi čakrami, ne more delovati sam zase, osamljeno in v vsem prepuščen sam sebi v vlogi čakre ohranjanja Življenja.
Ne more živeti ločeno od zgornjega dela telesa, brez srca in možganov, ki ne sprejemajo vloge nagonov v Stvarstvu! Spiritulana polarizacija je dosegla, da so nagoni zdaj zmedeni in ne vedo, kaj je njihova vloga.

Spodnje čakre planeta nagonsko čutijo, da bodo umrle, če se ne povežejo z ostalimi čakrami Vesolja našega Telesa. Ali bolje: slutijo, da bodo umrle, če jih zgornji del Telesa ne sprejme.

Umirajo! Če umrejo spodnje čakre.... bodo umrle tudi zgornje, Organizem ne bo obstal, in človeštvo ne bo obstalo.
Arabski narodi so rdeča čakra preživetja. 

Komunisti v Zahodnem svetu, so nadomestna rdeča (prteživetvena) čakra, ki se upira Zahodnemu svetu, občasno je v sporu z rdečo čakro planeta, občasno pa z njimi sklene zavezništvo.
Ponavljam: vse to poteka v polju nezavednega, v Podzavesti!

To, kar vidimo pri poročilih na TV, je samo občasni brizg zavesti o tem, da se temu konfliktu ne moremo ogniti, ne moremo pobegniti, kar pa samo povečuje Strah, ki ga ekstremisti obeh strani izrabljajo za to, da z nami manipulirajo.
Ekstremizem namreč ni stanje, temveč je poklic. Ta poklic dobro nese.

****

Civilizacija, ki so jo zgradili posebej od naše, jim zdaj propada. 
Njihova dogma, ki jih je vse doslej ohranjala, je premočna, da bi z njo preživeli, tako obupno (in obupano!) je oddaljena od skupne resničnosti.
Kajti - skupna resnilnost obnstaja! Obsdtaja tam, kjer Življenje ne more živeti!
Pomislite: civilizacija jim bo propadla samo zato, ker njihovi mladi hočejo IPHONE?!
Madona, kva dela Internet.
:))

Pa mislite, da naše čakre niso oddaljene od Življenja??? Zakaj se nam pa vse to dogaja, če imamo mi vse prav, oni pa čisto vse narobe!
Večino tega "razmisleka" se ne odvije v polju Zavesti, zgodi se v polju nezavestnega (podzavestnega!). V Zavest bi lahko prišlo samo tako, da bi mladi iz druge civilizacije in druge kulture pre brali v časopisu, ki mu verjamejo, in razumeli razlago tega, kar se jim zdaj kot kulutri, religiji in civilizaciji dogaja. Oni bodo gradili svojo kulturo naprej. Če bo ostala, ne bo več enaka! In mi ne bomo enaki. Ampak bomo ostali. Ker sicer nas ne bo!

Ker tega ne vedo, nas sovražijo!
Mislijo, da smo mi sovražnik. Mi smo lahko sovražnik Življenju, s tem tudi človeštvu kot enotnemu organizmu, nismo pa sovražnik njim. Če smo, potem ne vemo kaj delamo!
Zraven govorijo, da je njihova dolžnost in veselje umreti za Boga.
Njim je to dolžnost - nam je hobby! 
Dualno (razdeljeno) Vesolje se obnaša drugače, kot EN organizem, ko je cel. Celota (cel organizem!) vidi Namen, ločeni deli organizma vsak zase tega ne vidijo!

V razporeditvi čaker tega planeta - smo mi zgornji del! Mi smo zadolženi za razmišljanje. Oni za razmnoževanje.
Za spoad med spodnjim delom telesa in zgornjim je odgovoren tisti, ki je ločil to dvoje.

Ko se dve stvari,m ki ne smeta biti ločeni ločita, tedaj ne ena ne druga ne funkcionirata tako, kot jima je namenjeno!
Tako kot Izgubljeno ne deluje na način, kot mu je od Boga dano in zato namenjeno. Tako je naša civilizacija, ki je diktatura Intelekta, v mnogih stvareh zelo neumna! Deluje sama proti sebi.
In nagoni, ki delujejo v osami, so brez ravnotežja z drugim delom istega organizma, zato kaznujejo sami sebe. Od tod izhajajo izrazi Krivde, ki so brutalno kaznovanje s sekanjem rok za krajo, kamenjanjem žensk za prevaro moža, od tod je maščevalnost celotne kulture, nasilnost nad sabo in drugimi, in seveda poniževanje vsega, kar je drugačno od strogo predpisanega in zapovedanega.
Islam je Telo, ki sebe kaznuje!

Zahodna civilizacija pa so možgani, ki razmišljajo avtodestruktivno. Delajo samomor.
Celoten organizem človeštva je zbolel za avtoimunostjo!

****

Ne znajo vprašati za nasvet! Preponosni so; če nas bo ja ubilo, bo to ravno ponos! 
Tisti ki vdirajo sem, zavzemajo naš svet in spreminjajo naše navade - ne sprašujejo in ne prosijo.
Toda, tudi mi se ne trudimo razumeti nagonskega dela samih sebe. Ne znamo se posvetovati med sabo, ker ne vidimo lastne pomanjljivosti. Zaradi konflikta z nekom, ki je predlaleč od našega razmišljanja ne znamo oceniti njegovega stanja, svojega pa sploh ne vidimo, ker mislimo, da smo popolni. 
Oboji smo v stanju polariziranosti in obsedenosti s svojim prav. To smo se učili (in tega so se oni naučili) in zato samo to znamo. Drugega ne znamo.

Zgodovinsko gledano nam je civilizacija, ki je dvignila možgane in Inetelekt na piedestal, omogočila velikanski napredek - ampak samo enega dela človeštva.
Drugega je opahnila nazaj v srednji vek, in še dlje nazaj, potem pa ga ni šla iskat.


Propadle so mnoge civilizacija , pravzaprav vse. V zgodovini planeta jih je bilo nekaj.
Zdaj jih ni več.

Ta civilizacija je sebe polarizirala na način spiritualnosti, s tem poveličevanja samo Intelekta. Ta je večinoma ozko usmerjen (temu služi civilizacija!) in gleda na svet, s tem pa na človeštvo kot organizem, enostransko! Z vgrajeno napako pri razmišljanju.

In zaradi tega civilizacije propadejo. 

****
Zid prepreči komunikacijo.

Vem, da bo to težko razumeti: ampak, kadar na nekoga streljaš, izražaš željo po tem, da bi komuniciral z njim.
Taka je skrita želja in potreba Podzavesti!

Komuniciraš z njim na edini način, kot lahko, z znanjem in orodjem, ki ga za to imaš!

Ko ga ubiješ, nadaljuješ komunikacijo s preživelimi. Daš jim vedeti, kaj se jim bo zgodilo, če bodo vztrajali pri istem in vračali enako z enakim.
Tako je, dokler ne zamenjaš načina komuniciranja!
Ker je takšno komuniciranje dober biznis, nekateri podpirajo tovrstno komunikacijo in si ne đelijo druge.

Dejstvo je, da druga stran v sporu ravno tako ne želi komunicirati z nami na način, ki bi izumil govorico, ki jo oboji sprejemamo. Morali bi jo šele izumiti.
Vprašati bi se pa morali, zakaj je še ni, te skupne govorice, in kdo je kriv za to, da je ni.

Jaz denimo dobro vem kdo je kriv za mojo šolo: moja šola!
Moja šola in okolje sta skrbela za to, z kar skrbijo vse šole na svetu! c+verske in civilne!!!
Da se NIHČE ne zmuzne skozi vzgojni sistem. NIHČE!!!

Jaz sem se izmuznil. Prebil sem se skozi vse njihove neumnosti in nesmisle, in ostal brez okvare na možganih. Mislil sem si, če me vi niste zjebali, bom pa jaz vas!
To kar pišem, je moje maščevanje.
Preživel sem zato, da pišem.

Celó pesem sem napisal o tem, takole gre:

KONEC SVETA
Zarinem se v vesolje kot kurac v devico,
malo boste trpeli, potem pa uživali.
________________________________________
(Nameravam narediti mnogo škode temu Vesolju!)

****

Druga stran si pogovora niti ne želi, ker drugo civilizacijo tudi poganjajo ekstremisti.
Našo poganjajo naši ekstremi, njihovo njihovi  - in ekstremi se ne pogovarjajo med seboj.
Polartizirajo prebivalstvo, vsak svoje, mobilizirajo ljudi in ščuvajo k spopadu.
Pazite! Obramba je eno, vojna pa nekaj drugega. Do vojne pride, ko ne braniš sebe dovolj. In ne začneš dovolj zgodaj.

Ne izdelajo skupne govorice.
Ena ali obe strani, morda celo več strani, se ne strinjajo s tem, da morajo spozna(va)ti in poznati naše želje, upoštevati našo voljo. Saj je ne spoznavata niti pri sebi doma! Nočeta je poznati!

To, da ne vemo kaj hočemo in da ne vemo česa si želimo (delamo samo tisto, kar moramo), da niti tega ne vemo več, kaj bi nam sploh bilo všeč (če namje kdaj bilo!), govori le to, da ne poznamo poti tja, da je ne iščemo, da sami sebe ne spoznavamo in smo zato obrnjeni k maščevanju in ohranjanju lastnih napak.

Tako kultura najprej ustvari nasilje nad sabo.

Civilizacija je, preprosto povedano, organizacija norosti na način, da lahko preživimo.
Potem to nasilje (kulturo) razne kulture izvažajo drugam!
Tiste bolj nasilne zmagajo.

Razmišljanje ustavijo pri dogmi! Ta jim naroči, v kaj naj verjamejo in kaj morajo želeti, oz. kaj smejo želeti. Če sploh kaj. Največkrat je povezano z umorom sebe, torej z žrtvovanjem sebe.

****

ŽIVLJENJE ne zna obstajati kot nasprotje samemu sebi!
Ni tako bilo ustvarjeno, ni tako nastalo in ni za to bilo ustvarjeno.

Ko se branimo, imamo vso pravico braniti sebe skladno s tem, kdaj in kako se počutimo varne ali vsaj bolj varne, če že ne čisto varne.
Če tega zaupanja ni, potem tudi ni potrebe ali želje po tem, da bi ga branili. Se vam ne zdi?!

Vendar pa obstaja razlika med tem, kako nekoga onemogočiš in tem, da ga ubiješ.
Druga plat tega nesporazuma je pa v tem, da ga preprosto spustiš v svojo dnevno sobo in ne vprašaš ali poizveš kakšne namene ima s tabo.
Potem vidiš, da prevzame nadzor nad tabo, nad tvojo družino in nad tem kako živiš. Skratka, ukazuje ti na tvojem domu.

Mi smo to že naredili s komunizmom in zdaj to isto (ne da bi prej končali s komunizmom!) nadaljujemo še z Islamom. V obeh primerih se prilagajamo tistim, ki so  brutalnejši od nas. Mi smo preveč olikani in preveč civilizirani.

****

Zid je lahko idejne narave in ni treba da je fizični.
Posledica zidu pa je, da znotraj oboda lahko poleg pridobitev tvoje civilizacije in kulture, ohranjaš tudi lastne pomanjkljivosti. Saj v bistvu sploh ne razumeš, kako "divja" žvau funkcionira, kako razmišlja, kaj čuti, išče, kaj želi, zahteva, hoče, da ne rečem kaj potrebuje!
Če je divja, to še ne pomeni, da (v) Stvarstvu ni potrebna!

Zdaj smo v stanju, ko komunicirata (ali bolje: ne komunicirata) "Intelekt" sveta - z lastnimi nagoni.
Seveda pa ta komunikacija ne poteka na zavestni ravni, ker tega pač ne more. Še nimamo skupne govorice. To ne pomeni, da jih ne bomo imeli, ko se bomo naučili komunicirati  s svojimi nagoni.

Toda..... ali kdaj pomislimo spoh na to, kakšno komunkacijo imamo z lastnimi nagoni zdaj?
Če sploh komuniciramo s svojimi nagoni, če to sploh znamo in če hočemo, si tega želimo.
Pa znamo?
Kako se sploh komunicira z nagoni, kako se jih nauči, da jim nič nočemo in da so šele vpeti v organizem koristni? Kajti šele tedaj lahko berejo svoj namen.
Zdaj sicer ni videti, da bi mi poznali svoj namen, vendar ga imamo in oni ga tudi imajo.

Res je, da morda zudaj Namena ne vidimo kot enega, kot istega... toda vodo vsi potrebujemo! Brez nje ne bi mogli živeti, vendar ne v obliki poplave.
In prav gotovo ne potrebujemo takšne poplave, da nam jo nekdo spelje kot deročo reko migrantov skozi dnevno sobo. Vse naenkrat. 
Ker nas bo to odplaknilo! 

Zavest ne bo vedela, kaj se ji je zgodilo, ker Intelekt sam ni dovolj. Predvsem Intelekt ne ve nič, če je odrezan od Telesa (in naš je!), ker iz njega ne dobi pravih informacij in zato ni dovolj inteligenten, da bi sam preživel.
Mati Vsega v Vesolju je že vedela, zakaj nam je dala nagone.

Tisti, ki nočejo, da bi se branili pred napadom, so tisti isti, ki nočejo, da bi razumeli kako Stvarstvo sploh deluje. Pa tudi tega ne bi radi izvedeli, kako človeštvo razmišlja, ko je EN organizem, kar tudi je.

In če že moramo živeti pod vodo, kot to od nas pričakujeta Merklova in EU, ki vodita to silno reko migrantov ravno skozi našo dnevno sobo, potem potrebujemo močne radiatorje, ker v mokrem ne bomo spali.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.