092_LABODJI SPEV PREDATORSKE MISELNOSTI NA PLANETU

LABODJI SPEV PREDATORSKE MISELNOSTI NA PLANETU
Zagovarjanje islamskih migrantov iz afriških, azijskih, arabskih dežel - nepremišljeno sprejemanje njihovih navad, religije in obnašanja.... je lažnik humanizem! Je krinka podlosti, ki je pod njim.
S takim "humanizmom" tisti ki so sami prilezli v Slovenijo kot ekonomski in zadnjih 26 let še kot politični migranti-komunisti jugonostalgiki, ki so ostali brez Socialistične Jugoslavije (ki so si jo sami zapravili!), pravkar prevzemajo popolno oblast in izvajajo sovražni prevzem države.

Poplavo drugih kultur, navad, razvad, nečlovečnosti in njihove nasilne religije ter ideologije pa zdaj ti, ki nam vladajo, prikazujejo za človeško pravico. 

Pravico, da lahko zdaj vse tisto, kar jih kot kulturo, ljudi in civilizacijo označuje, kar je uničilo civilizacijo tam, kjer je nastala in kjer so pred tem hirali, ponovijo tukaj - za naš denar! Na škodo naše kulture in civilizacije.

Pri tem poudarjajo, da gre za "bogatenje naše kulture" in kvečjemu za mešanje različnih kultur, ne pa za degeneracijo, ker je v bistvu prav to: degeneracija.
Degeneriranost v vseh smislih in pojavnih oblikah.

Zato branijo migrante pred nezadovoljstvom prebivalcev, ki jih je upravičeno strah. Kajti - ne le oni! - tudi mi branimo svoje navade.

Hkrati oblast prikriva njihovo - v bistvu pa svojo lastno - nasilnost. 

Manifestacija te nasilnosti je vse bolj očitna. 

Medtem ko nasilje nad nami zanikajo in ga priznavajo kvečjemu kot posledico našega nasilja nad migranti (?!), trdijo, da so migracije posledica imperializma Zahodnega sveta. In pa zato, ker se migranti umikajo pred vojno.
Trdijo tudi, da obstaja civilizacijska krivda zaradi imperializma evropskih dežel in svetovnega kapitala ter nasilja kraljevin in Cerkve v preteklosti. Zaradi evropskega ropanja arabskih, afriških in drugih dežel da so zdaj ti ljudje upravičeni do povračila in maščevanja. 
Da jih je zato treba razumeti.
Kar je spet voda na mlin njihovi komunistični maščevalnosti! (feminizem in LGBT sta zdaj politično organizirana in glavna gonilna sila levih izrojenih idej, kajti iztrošeni komunizem potrebuje sveže sovraštvo, da lahko sploh še obstaja).

V resnici je to povsem enako zlorabljen razlog ter izgovor za pogrom na Janšo, ki da je "uničil Jugoslavijo" (stavek v podtonu njihove zamere!), povzročil razpad "genijalne" ideje, kot je bila SFRJ! Ki so nam jo baje vsi zavidali. Jasno, ker so lahko riž kupovali kar doma!

Ideološka norost potrebuje sovražnika. Če ga ni - si ga pa ustvari! Ampak imeti ga mora.

Zato oni samo sebe branijo pred nami (ki jih ne napadamo) in so zato povsem upravičeni do svoje države in tudi do tega, da nam jo preprosto spodmaknejo spod nog, nam jo vzamejo, če jo mi imamo, oni pa ne! 
Da nam kradejo in si organizirajo državo po svoje, nato pa vodijo. In ko mi potem branimo to državo - branimo njihovo državo! 
Predator to ima za patriotizem.

Za vse to seveda obstajajo "zgodovinski razlogi", ki so pa povsem enaki tistim, zaradi katerih baje islamski migranti zdaj preplavljajo Evropo.
Z vsa bolj jasnim namenom prevzemanja oblasti.

Pravni sistem, ki je zdaj v Sloveniji, povejmo že to enkrat to jasno in glasno, je samo en usran komunajzarski šerijat kučanistično-bavconskega tipa! To nam sedanji "pravni sistem" dokazuje vsak dan.
Po domače povedano, je tole absurdno skrivanje za "človekovimi pravicami" pri prevzemanju tuje dežele za svojo (čemur smo včasih rekli okupacija ali vojna) maska za ideološko okupacijo Slovenije s strani komunistov in za prevzem popolne oblasti v Sloveniji.

Še krajše: gre za ukinitev DEMOKRACIJE.

Za zlorabo inštituta človekovih pravic pa gre zato, ker nam te sile skušajo dopovedati, da je ukinitev demokracije že sama po sebi demokratično dejanje. 

In če se še tu na kratko in po domače izrazim: iz nas kratko malo delajo bedake.

In zakaj takšen naslov, "Labodji spev"? Zato, ker so vse to znaki propadanja popolnoma neživljenjske filozofije, ki temelji na plenjenju, poniževanju človeka, ubijanju in maščevanju.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.