096_HALAL EDEN IN HALAL DRUGI



Morda se bo komu zdela povezava med obrednim klanjem (v bistvu pa žrtvovanjem!) živali in človeško medicino preveč drastična, zato naj pojasnim, kako sploh pridem do takšne primerjave.
Ob članku o Halal tehniki obrednega klanja živali je bila prilepljena slika, ki se je tukaj ne upam ponoviti zaradi grozljive sporočilnosti.
Niže doli je sledil video, s predavanjem o tehniki klanja Halal, nekega dr. Zijada Ljakića, ki je očitno strokovnjak s tega področja.
Njegovo nakladanje v glavnem temelji na tem, da morajo noži biti dobro nabrušeni.

Tisto, kar je vsaj mene najbolj pri tem zgrozilo je pa naslov "dr." pred njegovim imenom!

****

Pred leti sem nekje napisal, da predvidevam, da bosta v prihodnje na udaru v Sloveniji dve inštituciji, ki imata tako ali drugače namen zagotavljati obrambo! V primeru skupnosti je to vojska, v primeru posameznika pa medicina.

Tedaj, ko sem to zapisal, je vojska že bila na poti k hudiču, čakal sem še kolaps zdravstvenega sistema države. Ki sam sebe ne brani, kako bo potem nas!

Vojska predstavlja obrambo celote. Torej organizma, ki pomeni državo.
Zdravstveni sistem ima za nalogo poskrbeti za zdravje posameznika, državljana. Eno in drugo je povezano med sabo.
Obe inštituciji sta tam zato, da zagotavljata varnost, To je njuna naloga.

Naj ponovim: Vojska pomeni varnost naroda, države, medtem ko zdravstveni sistem pomeni varnost posameznika, v državi, ki ji varnost zagotavlja njena vojska.
Oboje je na nek način, posredno ali neposredno, povezano z občutkom varnosti.

Zdaj pa naredimo miselni preskok.
Vprašajmo se po Namenu tistih, ki skrbijo za varnost v državi! In zato ta sistem ustvarjajo natanko takšnega, kakršen je zdaj.
Oziroma, podvprašanje!

Kakšen se nam pa kaže sistem???
Se počutimo varne v njem?

Katičeva je našo vojsko obredno halal ZAKLALA!!!!
Po Partijskem naročilu, lepo prosim!

S tem je narod žrtvovan napadalcem od zunaj, medtem ko so si notranji sovražniki tega naroda sami doma  postlali tako, da se jim nihče ne more upreti v tem, kar z nami nameravajo. Ne glede na zmago opozicijske stranke SDS na volitvah (volilni sistem DLUM - Dva Loša Ubiše Miloša, kjer se zgube povezujejo z namenom zjebat zmagovalca volitev), režimu nihče ne more priti do živega. 
Bolezen si je v tridesetih letih izdelala svojo lastno obrambo pred okoljem in zdaj ima lasten imunski sistem pred Zdravjem!

Hkrati ti, ki zdaj vladajo, sovražijo najmanj polovico lastnega naroda. Krčevito delajo na raznarodovanju Slovenije in v državo vabijo migrante. 
Pišejo zakone PROTI nam!
Na široko odpirajo meje za nekontrolirano priseljevanje neke nasilnejše kulture, nasilnih tujih navad, tu nam tuje nasilne civilizacije. In to počno pod geslom: "kar navadite se!"

To se seveda tiče vojske, ki bi nas s te strani lahko ubranila, če bi bila tako organizirana. Če bi se organizirala v smislu obrambe! Pa se ne.

Na znotraj, pa ( in tukaj nima smisla, da bi si o tem še naprej lagali) ni mogoče v treh dneh ne uničiti zdravstvenega sistema, ne znova ga vzpostaviti.

Če ga hočeš uničiti, ga moraš uničevati leta in leta, plansko in sistematično!
In to je tej državi uspelo.

Ko načrtno, direktno in indirektno delaš na uničevanju zdravstvenega sistema, postaviš sistem tako, da to korupcija naredi zate!
Korupcija ne potrebuje finančne podpore, ker se sama financira.

Ti pri tem služiš z nesrečo bolnikov, pacientov, in zraven lažeš, da vse to počneš v dobro sistema. Zanemariš majhen podatek, da z nakradenim denarjem dobro živiš in ohranjaš režim na oblasti.
V bistvu je res, da delaš za sistem, ko ti sistem predstavlja režim na oblasti.

Kljub številnim opozorilom, da zdravstveni sistem razpada, so vsi delali "reforme" ampak tako, da je star sistem ostajal enak, reform pa ni hotelo biti. Ko so se stvari zgodile, so nam rekli da "se je zgodilo".

Kaj pa je to drugega, kot obredno žrtvovanje?

Kje je zdaj razlika med obrednim žrtvovanjem živali in obrednim žrtvovanjem ljudi, v tem primeru nas, državljanov?

Umiramo na oltarju brezsrčnosti ideologij in religij.

****

Kako je možno v družbi, ki toliko govori o humanosti in njeni skrbi za človeka, popolnoma zanemariti otroški oddelek - kardiologijo do te mere, da oddelek ostane BREZ KIRURGOV in da zraven nekdo še vztraja pri tem, da se je to zgodilo povsem "slučajno" in da sploh ni bilo tako planirano in namenjeno že od samega začetka???

In da zdaj lahko tu gledamo eno predavanje nekega dr. Ljakića, ki ima pred imenom dokaj civiliziran naslov, ki naj meni (in vsem drugim v tej družbi) zagotavlja občutek varnosti, zanesljivosti...., ker doktor pač pomeni zaupanja vredno osebo, ki si jo vsakdo želi imeti za soseda, prijatelja, če bo slučajno pomoči potreben in v stiski.


On pa govori o tem, kako morajo noži biti nabrušeni!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.